Vinopolis

Search
Close this search box.
0
0
Subtotal: $0.00
No products in the cart.

The Mass 2020

Sustentable Sustainable

Information

  • To nothing: 2020
  • Country: Italy
  • Region: Tuscany
  • Grape variety: sangiovese, cabernet sauvignon,
    merlot, alicante bouschet
  • Floor: clayey and calcareous loams
  • Vineyard size: 25 Has
  • Plant density per hectare: 6,25
  • Vinification and aging: skillful management of maceration and the use of French oak barrels; characterized by a first period of approximately 10 months, in which the wine remains in contact with the fine wine.

See technical sheet

$1,060.00

FRUIT OF THE EARTH, SPIRIT OF MAN.

1997

Foundation year

27

Hectares of vineyard

-

Bottles produced

Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot

cultivated grapes

Sustainable

viticulture

A lo que nos referimos con viticultura sustentable

Los vinos sustentables se producen a partir de uvas cultivadas utilizando prácticas agrícolas que minimizan el impacto ambiental, como la reducción de pesticidas y el uso eficiente del agua.

En la elaboración, se emplean técnicas que disminuyen el uso de energía y recursos, incluyendo el reciclaje de subproductos y el uso de energías renovables.

Estos promueven prácticas justas tanto en el viñedo como en la bodega.

Shopping Cart
EN
The Mass 2020
$1,060.00
Open chat
1
Hello, we are ready to help you